Pilihan Keahlian Harga dan Berbayar – Berapakah kos keahlian? Adakah Shemale-chat-area percuma?

Pilihan Keahlian Harga dan Berbayar – Berapakah kos keahlian? Adakah Shemale-chat-area percuma?

Ini adalah laman websites terbuka dan inklusif yang mengalu-alukan semua –– hetero / homo-seksual, khunsa, dan mana-mana anggota komuniti LGBTQ + yang lain. Ianya penting untuk mewujudkan ruang yang bebas dari prasangka dan ketaksuban. Oleh itu, Shemale-chat-city mempromosikan dirinya sebagai laman web yang tersedia untuk semua orang, dan membolehkan orang mencari pelbagai perkara. Shemale-chat-town adalah laman websites Janji temu Transgender. Terdapat proses kelulusan manual untuk semua foto profil yang dimuat naik. Ini adalah ciri keselamatan tambahan untuk memastikan yang akaun itu benar (bukan penipuan) dan untuk menyingkirkan sebarang kandungan berasaskan iklan, atau bahan yang tidak sesuai. Ini bermakna anda hanya akan menemui orang sebenar yang ingin mengadakan a keen internet mempunyai reka bentuk websites yang responsif a keen akan berubah disesuaikan pada ukuran skrin peranti), anda boleh menggunakan perkhidmatan di telefon, pill atau komputer anda. Aplikasi tidak ada untuk apple’s ios dan Android os. Kos untuk langganan premium bermula pada $ .

Aplikasi dan versi mudah alih

Laman internet mempunyai reka bentuk web yang responsif, yang bermaksud anda akan dapat menggunakannya pada telefon pintar atau pill anda a keen akan berubah mengikut saiz skrin peranti). Malangnya, tidak ada aplikasi untuk Android os atau peranti ios.

Privasi dan anonimiti

Kedua-dua perkhidmatan umum dan peribadi wujud untuk talian. Sekiranya anda adalah seseorang yang menghargai anonimiti anda dan mahu melindungi maklumat anda, anda mungkin mahu memilih platform peribadi. Perkhidmatan janji temu umum sering membenarkan sesiapa sahaja, walaupun pengguna tidak berdaftar, untuk mengakses laman dan melihat maklumat pengguna.

Profil pengguna adalah peribadi dan sedemikian tidak kelihatan kepada sesiapa yang tidak berdaftar dating for seniors dengan perkhidmatan. Oleh itu, tiada orang lain selain dari orang yang anda ingin berinteraksi yang akan dapat melihat profil dan maklumat anda. Ini adalah ciri keselamatan yang baik untuk melindungi anonimiti anda.

Pencegahan profil palsu dan penipuan

Sekiranya anda mendaftar di site Shemale Speak Area, anda perlu mengesahkan e-mel yang anda masukkan semasa pendaftaran. Ini berfungsi sebagai perlindungan asas terhadap pewujudan profil palsu, dan menyumbang kepada keseluruhan pengalaman positif dan selamat di system.

Foto adalah tertakluk kepada kelulusan guidelines pada Shemale Chat Urban area. Ini ciri penting yang melindungi pengguna berinteraksi dengan akaun palsu. Foto yang diluluskan akan dapat dilihat oleh semua pengguna berdaftar. Sekiranya anda percaya yang anda berinteraksi dengan akaun palsu, anda mempunyai pilihan untuk melaporkan pengguna ke moderator. Kadang-kadang profil palsu mudah dikenali berdasarkan foto.

Terma dan Syarat (TS)

Laman internet janji temu ini mempunyai Syaratnya yang boleh diakses (anda boleh menemui pautan di laman net utama). Kami mengesyorkan anda membacanya sebelum mendaftar. Walaupun teksnya panjang, ianya penting untuk anda membiasakannya.

Maklumat kontak

Laman web janji temu Shemale Talk City diuruskan oleh Unlimited Relationships Inc., yang telah didaftarkan di Us. Sekiranya anda ingin menghubungi syarikat ini, anda boleh menggunakan maklumat kontak berikut:

Pembatalan Keahlian – Bagaimanakah saya membatalkan akaun berbayar di Shemale-chat-city?

Pembatalan boleh dilakukan secara dalam talian. Sekiranya anda telah memutuskan untuk membeli keahlian berbayar, ianya berbaloi untuk mengetahui cara membatalkannya. Disebabkan pembayaran tidak dipotong secara automatik dari akaun anda dan keahlian anda diperbaharui selepas tempoh pembayaran, selesaikan pembatalan sebaik sahaja anda memutuskan tidak memerlukannya.

Pembatalan Akaun Anda – Bagaimanakah cara saya menghapuskan akaun saya di Shemale-chat-city?

Anda boleh membatalkan profil anda pada Shemale Speak City secara percuma. Ini boleh dilakukan secara dalam talian. Atau, sekiranya anda mahu, anda boleh menghubungi sokongan pengguna yang akan menasihati anda bagaimana untuk membatalkan akaun anda. Anda mungkin perlu membatalkan sebarang langganan atau ciri-ciri berbayar apabila anda menyahaktif atau memadam akaun anda kerana keahlian pada laman online janji temu ini adalah berbayar. Apabila anda membatalkan akaun anda, anda juga mempunyai pilihan untuk berhenti melanggan dari senarai mel, supaya anda tidak akan menerima age-mel atau berita yang tanpa diminta dari Shemale Chat Town.

Laisser un commentaire

Votre adresse courriel ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *